Sweet Dream ♥
Fakta mengenai lelaki ? :D
Wednesday, November 30, 2011 ? 0 Atashinchi ?
Hye guyss , sorry lama xupdate blog nieh , busy yg xterlalu busy cuma keMALASan tahap gaban untuk mengupdate blog nieh dh dtg , that's why lama x up-to-date *bajet mcm ada je org nak baca kann ? 0keyy , stop merapu makan ikan kerapu , jo0m kita start dgn entry yg betul - 2 punya ,. :D


 1. Seorang lelaki boleh suka anda untuk seminit, dan kemudian melupakan anda.
 2. Ketika seorang lelaki berkatadia tidak memahami anda, itu hanya bermakna anda tidak berfikir seperti dia.
 3. "Awak buat apa tu? " atau " Awak dah makan? "adalah soalan biasa pertama seorang lelaki bertanya di telefon hanya untuk mengelakkan gagap.
 4. Mungkin lelaki mengurat sepanjang hari tapi sebelum mereka pergi tidur, mereka selalu berfikir tentang gadis yang benar-benar mereka sayang.
 5. Ketika seorang lelaki benar-benar menyukai anda, dia akan mengabaikan semua perangai buruk anda.
 6. Lelaki cair bila melihat senyuman gadis.
 7. Lelaki akan melakukan apa saja hanya untuk mendapatkan perhatian gadis itu.
 8. Lelaki benci kalau anda berbicara tentang bekas teman lelaki anda
 9. Lelaki juga boleh menangis!
 10. Jangan mengapi-ngapikan seorang lelaki. Percayalah. Dia akan mengamuk walaupun dia nerd sekalipun.
 11. Lelaki tidak dibuai oleh mimpi dan terlalu mengharap.
 12. Lelaki biasanya berusaha keras untuk mendapatkan gadis yang telah meninggalkan mereka, dan ini membuat lebih sukar bagi mereka untuk menerima kekalahan mereka.
 13. Apabila anda menyentuh hati seorang lelaki, tidak ada jalan untuk kembali.
 14. Memberikan lelaki mesej tergantung seperti "Kau tau apa?!... Argh ... Takde apa-apa!" Akan membuatnya memberi kata putus yang tidak pernah anda fikirkan.
 15. Seorang lelaki mampu mengurat dengan beribu cara tetapi mereka biasanya gagap ketika mereka bercakap dengan seorang gadis mereka benar-benar cinta.
 16. Ketika seorang lelaki membuat "umm" berpanjangan atau memberi bermacam alasan bila anda meminta dia untuk melakukan sesuatu untukmu, sebenarnya dia ingin mengatakan bahawa dia tidak menyukai anda.
 17. Tidak mudah bagi seorang lelaki untuk melepaskan kekasihnya setelah mereka putus terutama ketika mereka sudah bersama selama 3 tahun atau lebih.
 18. Anda perlu memberitahu lelaki apa yang anda inginkan sebelum bersama dengan lelaki itu.
 19. Seorang lelaki perlu mengalami putus cinta, kerana jika dia terlalu bagus, tidak pernah putus cinta, tidak pernah rasa sakit hati, dia tidak akan matang dan menjadi dewasa.
 20. Ketika didatangi pelbagai kesulitan, lelaki lebih cenderung menyalahkan diri sendiri berbanding menyalahkan kekasihnya. Mereka juga mampu melukai diri sendiri secara fizikal.


dh baca ? so girls tolong faham boys sama , xkan dy je nak kena faham kita kann ? x adil larr bgi dyorg bla kita buat mcm tuh , tpi bgi perempuan mybe adil :D so RENUNG RENUNGKAN DAN SELAMAT BERAMAL :DOlder Post . Newer Post


// FIX - She's My Girl